NYC Holi Hai

Tegnap egészen véletlenül belefutottam a NYC Holi Hai indiai ünnepbe.
Hihetetlen kedves emberek, festékdobálás (én sem úsztam meg) és hatalmas
buli délután 2-kor New York egyik kis utcájában. Beszéljenek helyettem a
képek!


Enteriőr fotózás

Egy kicsit más téma … pörög az ingatlanpiac. Eladnak,vásárolnak. És végre eljutottak az emberek odáig, hogy eladni kívánt ingatlanjukat méltó módon örökítsék meg, mert igenis fontos,hogy milyen  képekkel szeretnénk értékesíteni a lakásunkat. Tapasztalatból tudom, hogy meg sem nézem az olyan lakásokat, ahol sötétben, rendetlenség között készítenek 3 telefonos képet és ezzel próbálnak meggyőzni, hogy vegyék meg a házukat/lakásukat.

A héten egy felújított 13.kerületi lakást volt szerencsém lefotózni és biztos vagyok benne, hogy ezekkel a képekkel sokkal hamarabb gazdára talál, mint az eredetileg tervezett “jó lesz a telefonos is” kategóriával.

Jó tanács!

Ne spóroljunk pár szép kép készítésén. Igenis sokat számít és minket is tükröz,hogy milyen képet adunk eladni kívánt ingatlanunknak.

 


Portré fotózás

Az elmúlt hetekben nagyon sok levelet kaptam portréfotózással kapcsolatban. Valaki a weboldalára szeretett volna pár friss képet, más  a Linkedin profilját szerette volna frissíteni, és természetesen álláskereséshez sem utolsó. Így egy szép pénteki napon meghirdettem egy egész napos fotózást, ahol lehetősége volt bárkinek jelentkezni hozzám egy fotózásra.

Szerencsére olyan sokan jelentkeztek,hogy 1 napra nem is fért be mindenki. Egy kis ízelítő, hogyan is sikerült.

Bővebb információ és jelentkezés: info@gaborstiglincz.com

Footer Text - Copyright Information
Using Format